Kalustettu asunto sopii täydellisesti tilapäiseen asumiseen

Asunnot vuokrataan useimmiten tyhjinä ja kalustamattomina, mutta joskus kalustettu asunto on paras vaihtoehto asumisen tarpeisiin. Täysin kalustetussa asunnossa vuokranantaja huolehtii kalusteista aina huonekaluista liinavaatteisiin. Kalustettu asunto on yksinkertainen ja toimiva ratkaisu erityisesti tilapäismajoitukseen. Kalustettuja huoneistoja vuokrataan usein työmatkojen tai putkiremonttien ajaksi, mutta ne sopivat myös erinomaisesti lyhytaikaiseen tai pitkäaikaiseen käyttöön, ja miksei myös silloin kun halutaan lähteä lomalle toiseen kaupunkiin. Lyhytaikaiseen majoitukseen kalustetut asunnot ovat hotelleja edullisempi ja kodikkaampi vaihtoehto. Kalustetussa asunnossa voit elää arkeasi mukavammin, tehdä halutessasi ruokaa itsellesi ja myös huolehtia esimerkiksi pyykin pesusta, pieniä arkisia asioita joita hotellihuoneessa asuminen ei voi tarjota.

Kalustettu asunto vuokrataan yleensä muutamaksi kuukaudeksi, eikä asunnoilla ole pitkiä irtisanomisaikoja. Kalustetun asunnon vuokraaminen on siis joustava ratkaisu sekä vuokralaiselle että vuokranantajalle. Kalustettu asunto on myös hyvä vaihtoehto opiskelijoille tai jopa perheille, joiden on muutettava nopeasti syystä tai toisesta. Kalustetut asunnot vaihtelevat yhden makuuhuoneen asunnoista usean makuuhuoneen asuntoihin.

Tarjolla on viihtyisiä ja hyvin varusteltuja huoneistoja

Vuokralaisena sinun tarvitsee tuoda asuntoon vain omat henkilökohtaiset tavarasi, sillä huoneistot on kalustettu niin, että voit tuntea olosi kotoisaksi ja viipyä pidempään. Huoneistot ovat myös hyvin varustettuja, joten niissä on esimerkiksi riittävästi astioita ja pyyhkeitä, ja monissa huoneistoissa on pesukoneet.

Vaikka kalustetut asunnot ovat yleensä kalliimpia kuin kalustamattomat, ne ovat paljon parempi valinta, jos et jostain syystä voi ottaa kaikkia tavaroitasi mukaan. Vuokra kattaa yleensä internet-yhteyden, vakuutuksen, sähkön, veden ja joskus myös loppusiivouksen. Vuodenaika voi myös vaikuttaa asunnon hintaan. Useimmissa kaupungeissa tammi- ja helmikuu ovat hiljaisempia, kun taas syksyllä asuntojen kysyntä on suurempaa.

Viime vuosina Suomeen on syntynyt useita palveluntarjoajia, jotka ovat erikoistuneet tarjoamaan tilapäistä kodinomaista majoitusta. Voit katsella asuntoja heidän verkkosivuillaan. Jos haluamasi asunto on vapaana, voit yleensä muuttaa sinne jo seuraavana arkipäivänä. Asuntonäyttö ei ole välttämättä pakollinen, sillä palveluntarjoajien verkkosivuilla on yksityiskohtainen kuvaus asunnosta sekä luettelo kalusteista. Sivustolla on kuvia asunnoista, ja joskus voit katsella jopa videoita. Voit tietenkin myös kysyä vuokraajalta lisätietoja asunnoista. House & Marine Finland Oy tarjoaa siistit ja tilavat kalustetut asunnot.


jaa